[Moment] - Vanguard 0509 Reunion 2015











Ada yang dah kahwin.
Ada yang dah kerja.
Ada yang dah buat master.
Macam2 lah yang ada.

Tapi, kawan susah senang sekolah menengah tetap tidak dilupa. Heh

2005-2015.
10 years and still counting.

#vg0509

------------------------------------------------------

Design baju dan banner aku yang buat.
Sebenarnya buat dekat homestay lain., bukan Sea Frontage.
Tapi area berdekatan tu je.

Ni maksud Vanguard. Kawan aku yang gila Dota lah yang cadang ni.

2 comments:

  1. Salam...saya tertarik dengan banner reunion yang dihasilkan saudara firdaus...saya nak minta izin untuk jadikan bahan inspirasi dan rujukan untuk saya buat banner reunion sekolah... TQ

    ReplyDelete